Kategoriat
Pohdinnat

Moon imuss

Vietin nuoruuteni suurimmaksi osaksi minua – vuotta tai useampaa – vanhempien naisten imussa. Kirjaimellisesti.

Yöllä pohdiskelin, että tässä oli paljonkin järkeä. Jostain syystä koin, että oma kiinnostukseni naisiin heräsi huomattavasti aiemmin kuin naisilla miehenalkuihin. Toisin sanoen, jostain syystä luokallani tai oikeastaan koko koulussa ei juuri seurusteltu – siis ala-asteella. Minä aloitin jo silloin.

Yläasteellakin oli aika vähän pariskuntia nyt ajateltuna… moni oli kiinnostunut, mutta harva teki mitään liikkeitä. Jotenkin hullunkurisesti muutamat pojat olivatkin sitten kaikkien naisten tähtäimessä. Toki olin itse yksi niistä, mutta mietin olisiko tässä vastaus siihen yläasteella oppilaskunnan biljardihuoneessa kuulemaani juttuun: miksi naiset kiinnostuvat sormuksellisesta miehestä enemmän kuin ilman sitä? Lukiolaiset keskustelivat tästä legendasta.

Yläasteella tiedät aika tarkkaan kaikki kuviot, koska elonpiiri on pieni. Siis ilman sormustakin tiedetään kuka on kenenkin kanssa. Toisin sanoen se ”laatuliha”-leima miehelle tulee ilman sormustakin ja naiset tietävät, että ko. mieshenkilössä on ”sitä jotain”.

Naisten sanotaan kypsyvän nopeammin (siis murrosikä jne.), joten pidin omituisena, ettei mitään pariutumisia sitten tapahtunut – kun minä aloitin jo kiinnostukseni. Noh, tietenkin tähän vaikuttaa moni asia. Molempien tulisi olla kiinnostuneita ja ympärillä pitäisi olla kulttuuri, jossa pariutumista pidetään järkevänä. ”Alaks olee?” ja päivää myöhemmin: ”Ei olla enää” on vähän hölmöä, eikä kukaan ihminen halua tätä mallia koskaan. Siis saada pakkeja. Itse kyllä voidaan dumpata toinen, mutta riski omasta jätetyksi tulemisesta ei houkuta turbulenttisen teini-iän kynnyksellä.

Kuvasin tätä vanhempien naisten kanssa leikkimistä eräälle järjestötoverilleni, joka oli toiminut samoin. Hän oli styylannut jopa opettajiensa kanssa. Minullakin oli yksi tällainen orastava tilanne, jossa ei minua opettava, mutta AMK-opettajakuntaan kuuluva nainen oli minusta erittäin miellyttävä… hän taisi nähdä enemmän riskejä ko. tulevaisuudessa ja todennäköisesti hän oli sen verran fiksu, ettei se olisi pidemmän päälle kantanut kuitenkaan. Emme ottaneet asiaa puheeksi koskaan, vaan eräänlaisena yhteisenä sopimuksena emme enää pitäneet yhteyttä.

Järjestötoverini nuoruuden valottamisen jälkeen hän totesi lopulta päätyneensä sitten kuitenkin useamman vuoden nuorempaan naiseen.

Olin närkästynyt ja leikkimielisen järkyttynyt sanoessani:

”Et sä voi tehdä noin! Käyt ensin harjoittelemassa timanttiliigassa ja sitten meet rennosti kohti eläkettä divarissa!”.

Vanhempien naisten kanssa nuoruus ja sitten perhe nuoremman kanssa

PS: Dyson mainosti itseään ”imuri, joka ei menetä koskaan imutehoaan”. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa, koska säiliön täytyttyä imuteho heikkenee. Tämä ns. ämpäri täynnä -efekti voi hyvinkin tulla maailmaa nähneiden naisten kohdalla yllätyksellisestikin täyteen ja sitä ei välttämättä osaa korjata paatuneempikaan huoltomies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.